Obtenció de finançament

Assessorem a les empreses en l’estratègia de finançament i oferim solucions creatives dins d’una àmplia gamma de fonts de finançament. El nostre model d’assessorament independent ens permet examinar objectivament diferents estructures i alternatives possibles i seleccionar la millor solució pels nostres clients. Estem en contacte amb bancs, inversors i fons de capital risc que ens donen un coneixement detallat de les tendències i pràctiques actuals en tots els mercats de deute, capital i vinculats.

Growth equity

Aconsellem a les empreses i start-ups en el procés d'obtenció de capital de creixement

Assessorem a empreses i a start-ups en fase de creixement en a captar inversions de capital per accelerar el seu desenvolupament i consolidar els seus projectes.

Busquem establir relacions de llarg termini amb els nostres clients mitjançant assessorament personalitzat i l’obtenció d’èxits, impulsats pel nostre ampli coneixement de la indústria i les nostres relacions amb inversors.

Els nostres serveis inclouen:

Obtenció de deute (Debt Advisory)

Assessorament en l'obtenció de deute financer alternatiu

Aconsellem a les empreses en el procés d’obtenció de deute, ja sigui un refinançament del deute existent o una obtenció de deute nou per recolzar el creixement d’una empresa o per finançar una adquisició.

L’equip de VIR CORPORATE FINANCE compta amb sòlides relacions amb una àmplia gamma de possibles financers, incloent-hi institucions, prestamistes alternatius, fons de deute, etc.

Oferim un enfocament estructurat per les empreses que busquen augmentar el finançament del deute.

Els nostres serveis inclouen:

Actualitat

Contacta amb nosaltres