Fusions i Adquisicions (M&A)

Els nostres serveis de M&A inclouen la gestió integral del projecte: des de la definició de l’estratègia, l’estructuració i gestió de tot el procés, investigació de mercat i selecció, avaluació i anàlisis d’empreses, informes de presentació, contactes, preparació de documents legals i negociació d’acords.

Compra d'empreses i d'unitats de negoci

Potenciem el creixement dels nostres clients mitjançant la compra d'empreses

Si el que desitja és créixer a través d’adquisicions o aprofitar algunes oportunitats d’expansió geogràfica o de línia de productes, els nostres professionals tenen l’experiència necessària per ajudar-lo a desenvolupar i posar en pràctica la seva estratègia d’adquisició.

Les fusions i adquisicions executades amb èxit comencen definint una estratègia d’adquisició i realitzant una recerca d’empresa objectiu. La nostra experiència i la xarxa global que posseïm ens permet trobar potencials empreses objectiu rellevants.

Venda d'empreses i d'unitats de negoci

Maximitzem el valor de la seva empresa

La venda d’una empresa i la conseqüent materialització del seu valor és una operació complexa i exigent que molts venedors només podran experimentar una vegada a la vida. D’aquesta manera, quan desitgi vendre tot o part del capital d’una empresa, necessitarà especialistes que aportin una experiència provada que proporcioni un eficaç i innovador assessorament.

El nostre equip compta amb una àmplia experiència en la venda de negocis. Proporcionem recolzament per maximitzar el valor pel venedor mentre es minimitzin els riscos i la companyia pugui continuar amb la seva activitat normal. Orientem als venedors a través de les complexitats del procés de venda, permetent controlar totes les etapes de la transacció i assegurar que els objectius es compleixin.

A través dels nostres assessors rebrà atenció detallada en cada etapa del procés de venda i accés a possibles compradors internacionals a través de la nostra aliança internacional.

Els nostres serveis inclouen:

Actualitat

Contacta amb l'equip de Corporate Finance