Junts, sumant futur

Confiança i proximitat amb un alt nivell de qualitat, excel·lència i rigor tècnic

Pilars bàsics: Integritat, energia, entusiasme i treball en equip

VIR Corporate Finance és una firma amb una trajectòria acreditada i especialitzada en oferir serveis d’assessorament en operacions corporatives per a petites i mitjanes empreses i per startups.

La confiança i el suport dels nostres clients ens ha permès créixer de forma rellevant i situar-nos com una empresa líder en el sector tant a escala nacional com internacional.

Integritat, energia, entusiasme i treball en equip són els pilars bàsics que ens permeten construir relacions duradores amb els nostres clients.

El lema “Junts, sumant futur” recull la nostra filosofia fonamentada amb l’esperit de sinergia amb el client, de confiança i proximitat. Això ens permet proporcionar sempre un alt nivell de qualitat, excel·lència i rigor tècnic.

 

Els nostres valors

Els nostres valors estan presents en tot el que fem. Diuen com som avui i com serem en el futur.

Acompanyament i cobertura internacional

Formem part de Geneva Group International (GGI), una aliança global de firmes professionals independents.

Som membres de la xarxa Geneva Group Internacional (GGI) la sisena firma mundial de serveis professionals a empreses. Actualment GGI compta amb més de 800 oficines en 125 països i 28.000 professionals arreu del món. La seva àmplia presencia internacional, permet als nostres clients obrir-se al mercat global amb garanties d’una bona aproximació accedint a una xarxa de contactes d’alt nivell arreu del món.

Formant part de GGI, VIR Corporate Finance us pot oferir una àmplia cobertura internacional als principals centres financers i comercials mundials, així com un acompanyament transversal en el vostre procés d’internacionalització.

També formem part de GGC | Geneva Capital Group.

GGC és una xarxa mundial de firmes d’assessoria en fusions i adquisicions, banca d’inversió i finances corporatives. Donen suport a empreses i directors de negoci en molts països i indústries diferents en decisions importants relacionades amb fusions i adquisicions, finances corporatives, estratègia i expansió internacional.

A VIR Corporate Finance formem part de GGC perquè complim amb tots els requisits: som una de les firmes líders en el nostre país, brindant constantment excel·lents serveis al client i complint amb alts estàndards de qualitat.

Equip

Ramon Riera
Soci

Joan Riba
Soci

Gerard Jofre
Soci Fiscal

Eduard Castells
Soci Jurídic

Kamal Amade
Director

Treballadors
0
Transaccions
0
Valor Total (bn€)
0
% Èxit (%)
0
L'ENFOCAMENT GLOBAL DE LA NOSTRA EMPRESA ES GUIA PELS SEGÜENTS PRINCIPIS BÀSICS

COMPROMÍS AMB ELS NOSTRES CLIENTS

INVOLUCRACIÓ DEL SOCI I DIRECTORS

INDEPENDÈNCIA

INNOVACIÓ

SERVEI INTEGRAL

La nostra experiència en matèria d’assessorament es base en el coneixement exhaustiu dels sectors principals. Hem assessorat amb èxit a clients dels següents sectors:

Industrial i logístic

Servei 360º

Financer

Servei 360º

Comerç minorista i béns de consum

Servei 360º

Agroalimentari

Servei 360º

Internet & Media

Servei 360º

Software i IT

Servei 360º

Healthcare & Pharma

Servei 360º

Vols treballar amb nosaltres?